Bodișteanu răspunde acuzațiilor aduse de Țîcu

bodi;teanu
Foto: Actualul ministru al MTS respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu. PC : unimedia.md

Ministrul Tineretului și Sportului, Octavian Bodișteanu a respins acuzațiile privind spălarea de bani din cadrul instituției, aduse de fostul ministru de la MTS.

Actualul ministru susține că Țîcu ar regreta faptul că a plecat de la minister și nu vrea să accepte înfrângerea. Acesta se arată nedumerit vizavi de  acuzațiile aduse și nu înlețege cum a făcut rost de documentele în cauză  ,,a fost un șoc pentru mine, omul care nu mai lucrează în minister de o săptămână, dar are acte originale. Oamenii din domeniu trebuie să știe cum au dispărut aceste acte din birou”, subliind că există temei pentru intentarea unui dosar penal în acest caz.

Bodișteanu a mai afirmat că acel document care prevedea alocarea a 120 000 de lei pentru un cantonamet în satul său natal care a fost prezentat drept argument contra conducerii ministerului, nu a primit finanțare: ,,nici macar nu a fost finanțat era vorba de cu totul altceva, acel contract nici macar nu a fost dus la achiziții”.

Acesta a mai menționat ,,voi acţiona în strictă concordanţă cu legislaţia. Dacă mă vor chema, mă voi prezenta. Dacă vor veni, îi vor primi. Nu am nicio problemă la acest capitol.”

Și fostul şef al direcţiei Sport de Performanţă, Octavian Bucătari a respins acuzaţiile lui Ţîcu: ,,învinuirile, care sunt nefondate, vor fi atacate în judecată, pentru faptul că lezează onoarea şi demnitatea mea”, adeclarat acesta

Reamintim că Octavian Bodișteanu, fostul ministru al Ministerului Tineretului și Sportului a organizat ieri, 13 iunie o conferință de presă unde prezentat informații și documente compromițăoare pentru actualul ministru al MTS.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente