Ministrul de Interne implicat într-un accident rutier

Foto: Automobilul după accident PC mai.md

Automobilul în care se aflau ministrul și viceministrul afacerilor interne s-a răsturnat. În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit

Accidentul a avut loc aseară, 12 iunie 2013, în jurul orei 18:30. Automobilul în care se aflau ministrul afacerilor interne Dorin Recean și viceministrul Veaceslav Ceban s-a răsturnat pe traseul Rezina-Orhei în urma spargerii pneului din cauza drumului deteriorat. Nimeni nu a avut de suferit, șoferul și pasagerul aveau pusă centura de siguranță.

La volan se afla ministrul Dorin Recean, automobilul se deplasa cu viteza de 65 de kilometri la oră. Ministrul și viceministrul se întorceau de la ședința de lucru cu șefii subdiviziunilor MAI din Telenești, Orhei, Rezina, Șoldănești și Criuleni.

Accidentul a fost înregistrat de Inspectoratul de Poliție Rezina, Serviciul supraveghere tehnică și accidente rutiere, a fost întocmită schema-plan de la locul accidentului, au fost luate declarațiile șoferului și pasagerului. Șoferul a trecut testarea nivelului alcoolemiei în sînge, rezultatul fiind 0 mg/l.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente