Tabară pentru tinerii lideri și școală de DJ

Tabară pentru tinerii lideri și școală de DJ
Foto: Pe parcusul sezonului estival va fi implimentat primul program de tabere de vară orășenești pe teritoriul Moldovei, destinate adolescenților.

Pe parcusul sezonului estival va fi implimentat primul program de tabere de vară orășenești pe teritoriul Moldovei, destinate adolescenților.

Taberele de vară sunt adresate adolescenților cu vârsta cuprinsă între 13-16 ani și au menirea să-i ajute pe elevi să-și  sporească încrederea în sine și forțele proprii,să-și formeze o poziție activă  de viață , să dobândească competențe utile și abilități pentru  a putea fi un lider.

Programul Taberei include 10 cursuri, predate de o echipă de traineri cu experiență. Cursurile Taberei vor fi foarte intensive și dinamice, promițând adolescenților
traininguri interesante,teste interactive, business jocuri și ateliere creative.

Marele avantaj al tabarei este că pe lângă cursurile interesante și uile de liderism, tabara mai propune și școala de DJ, un element esențial pentru tinerii lideri moderni.

Tabara va dura două ture a câte două săptămâni fiecare, iar pentru a vă putea înscrie, formularul îl găsiți aici: prospera.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente