Tinerii lideri politici la Școala de Vară

Foto: Tinerii de la Școala de Instruire Politică. PC: #diez.md.

Tinerii lideri de la Școala de Instruire Politică au avut parte în acest weekend de doua cursuri neobișnuite, aceștia nu doar au învațat, dar și s-au odihnit activ.

În acest weekend Școala de Instruire politică și-a mutat cursurile de la Chișinau pe malul Nistrului. De această dată tinerii au avut parte de două cursuri deosebite cu invitați pe masură.

În prima zi invitatul special a fost realizatorul emisiunii Buna Seara, de curând  și directorul postului național de televiziune Moldova 1, Mircea Surdu. Participanții l-au asaltat cu întrebari despre activitatea sa și depre schimbările care urmează să se întâmple la postul de televiziune pe care îl conduce. Acesta și-a împartașit cu mare drag din experiența de prezentator, a venit cu sfaturi utile pentru viitorii lideri politici, iar la finalul cursului  a organizat împreuna cu aceștia o dezbatere, care a fost filmată, iar mai apoi analizată.

În cea de a doua zi, tinerii l-au avut ca invitat pe actorul Vlad Ciobanu. Artistul le-a vorbit despre experința în arta teatrală, despre care sunt exercițiile și trucurile pentru a-și controla gesturile și emoțiile în cadrul unui eveniment public.

Trainingul din această săptămână nu s-a bazat doar pe studiu, dar și pe jocurile distractive de la sfârșitul zilei care au consolidat echipa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente