Versuri de dor și speranțe

Versuri de dor și speranțe
Foto: Daniela Florea, studentă la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării a lansat prima sa carte ,,Aripa frântă a dorului”.

Daniela Florea, studentă la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării a lansat prima sa carte ,,Aripa frântă a dorului”.

La doar 20 de ani, tânăra poetă scrie despre dor, speranțe și neliniștea sufletului. Reușește să combine armonios facultatea și arta,  iar deputul acesteia în lumea creației căpătă denumirea de ,,Aripa frântă a dorului”.
Tânăra autoare susține că mereu a purtat acest sentiment de dor pentru părinți, prieteni, care a inspirat-o și a motivat-o să scrie versurile.

Poetul, Leo Bordeianu a afirmat că ,,această poezia trebuie citită în singurătate și reflectată prin propriul eu, deoarece versurile ne sugerează anumite lucruri, care nu de fiecare dată  sunt la suprafață, iar o dată elucidate avem plăcerea unei comuniuni cu un suflet curat, care poartă acest sentiment mereu.”

Violeta Zabulica-Ghiordiev, pictorița care a ilustra cartea susține că este o adevărată plăcere să citești aceste versuri, deoarece sunt metaforice și aproape de suflet.

Daniela Florea nu scrie doar poezie, dar și texte inspirate, publicând articolele sale și în revista ,,Noi”.

Artiștii s-au lăsat cuceriți de versurii.PC: #diez,md
Artiștii s-au lăsat cuceriți de versurii.PC: #diez,md
PC: #diez,md
PC: #diez,md

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente