Expoziție hand-made în Parcul „Valea Trandafirilor”

imag0610
Foto: Așteptăm să vedem și copacii în haine colorate. PC: #diez.md

În Parcul „Valea Trandafirilor”, care se află în sectorul Botanica al capitalei, a avut loc o expoziție de articole hand-made. Scopul principal al evenimentului, însă, nu a fost acesta.

În cadrul offline-ului de împletire, organizat pentru prima dată în Republica Moldova, au fost expuși cercei, papucei pentru copii, căciulițe și multe alte obiecte confecționate manual. Toate erau expuse și la vânzare, astfel, doritorii puteau să achiziționeze elemente unice pentru a fi diferiți prin vestimentația și accesoriile sale.

Participantele la eveniment aveau drept scop și confecționarea „hainelor” pentru copaci. În acest sens, la sfârșitul offline-ului vor fi îmbrăcați și arborii din jurul expoziției în straie personalizate.

Mai jos, vedeți o galerie a minunatelor confecții.

Felicitările hand-made se potrivesc perfect pentru cei ce doresc să facă un cadou memorabil și potrivit personalității omagiate.
Felicitările hand-made se potrivesc perfect pentru cei ce doresc să facă un cadou memorabil și potrivit personalității omagiate. PC #diez.md
IMAG0608
Cerceluși pentru orice fel de urechiuși. PC: #diez.md
IMAG0616
Biserul nu mai este doar pentru a confecționa accesorii. Astăzi, el este un material des folosit pentru crearea obiectelor de decor interior. PC #diez.md
IMAG0620
Copilașul tău va fi mult mai entuziasmat să învețe să meargă în așa ciupicei. PC #diez.md

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente