(VIDEO) Membrii unei grupări reținuți pentru comercializarea drogurilor

Foto: Vor fi privați de liberatate pentru că comercializau droguri PC: politie.gov.md

Poliţia a reţinut cinci persoane specializate în comercializarea drogurilor de tip cocaină, hașiș și marijuana. Bărbații sunt locuitori ai orașului Drochia și aveau vîrsta cuprinsă între 30 și 43 ani.

Pe parcursul lunilor martie-mai, curent, angajaţii Inspectoratului Național Investigații au documentat activitatea unui grup de persoane, suspectate de păstrarea și comercializarea drogurilor.

Astfel, la 3 iunie, curent, poliţia a reţinut cinci persoane, membri ai grupării. Unul dintre suspecți a fost reţinut în flagrant în timpul realizării a două kg de haşiş.

Ulterior, au fost efectuate 16 percheziții la domiciliile și automobiliile suspecților, de unde poliția a ridicat aproximativ 10 grame de cocaină, 5 kg de marijuana, un cîntar electronic pentru doze mici,două saculeţe cu masa vegetală fărămiţată de culoare verde, peste 15 pastile cu un conţinut nestabilit,un component din metal asemănătoare cu cele ale unui pistol, un cartuş de la arma de vînătoare, un tub de metal asemănător cu un amortizor de la automatul Kalaşnicov și un obiect asemănător cu un pistol de gaz.

Tot la 3 iunie, mama suspectului reținut în fragrant, a fost reținută în momentul în care oferea mită unui polițist. Cei 5 000 de euro erau destinați pentru neînceperea unei cauze penale pe numele fiului. Femeia de 63 de ani este cercetată panel pentru „Opunerea de rezistenţă şefului sau constrîngerea acestuia la încălcarea obligaţiilor de serviciu”.

La moment, membrii grupului sunt cercetați penal în stare de arest. Potrivit legislației, persoanele culpabile de Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop e înstrăinare, riscă privațiune de libertate de la 7 la 15 ani.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zeiB3axnmIA]

Taguri: #marijuana
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente