Cursa aerienă Antalya-Chişinău-Antalya a fost anulată

Foto: Nu vom mai zbura spre Antalya ? PC: airliners.nl

Luni, 3 iunie 2013, compania aeriană turcească „Sky Airlines” a anulat operarea cursei aeriene regulate Antalya – Chișinău – Antalya, fără a comunica oficial motivul unei astfel de decizii.

Ulterior, la 04 iunie 2013, Autoritatea Aeronautică Civilă a aflat despre anularea tuturor curselor aeriene regulate Antalya – Chișinău – Antalya pentru sezonul de vară 2013.

Acționînd în interesul pasagerilor, sub egida Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, a Autorității Aeronautice Civile și a companiei aeriene naționale „Air Moldova”, a fost asigurată transportarea pasagerilor, cetățeni ai Republicii Moldova, în Chișinău.

De asemenea, pentru diminuarea lezării drepturilor persoanelor care au procurat serviciile de transport pentru întreaga perioadă a sezonului de vară 2013 de la compania aeriană turcească „Sky Airlines”, au fost întreprinse măsuri în scopul asigurării operării în continuare a curselor aeriene respective, cu anumite modificări de itinerar, în dependență de disponibilitatea aeronavelor.

Reamintim că persoanele, ale căror drepturi au fost lezate de acțiunile companiei aeriene „Sky Airlines”, sunt în drept să solicite remedierea acestora, în conformitate cu prevederile Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr. 836 din 08.11.2012 „pentru aprobarea Regulamentului privind compensarea și asistența pasagerilor în eventualitatea refuzului de îmbarcare și anulării sau întîrzierii prelungite a zborului”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente