(VIDEO) Chimioterapia pentru copii are acum supereroi

enhanced-buzz-wide-28556-1370169301-7
Foto: Medicamentele chimio au căpătat ”super-puteri”.PC: buzzfeed.com

Uneori, copiilor bolnavi de cancer le vine mai greu să înțeleagă tratamentul de chimioterapie. Pentru a-i încuraja în lupta grea, o companie de publicitate din Brazilia a pornit pentru ei o campanie inedită.

JWT împreună cu Warner Bros și AC Camargo Cancer Center din São Paulo, Brazilia, au creat o campanie ”super-puternică” plină de supereroi. Aceasta are drept scop să-i ajute pe copiii care suferă de cancer să înțeleagă mai bine tratamentul lor și să fie mai puțin speriați de chimioterapie.

Inițiativa îi are în centrul atenției pe supereroii din filme și animație. Sala de jocuri din spital a fost decorată în spiritul ”Justice League”, iar pungile cu medicamente chimio au fost acoperite cu carcasele lui Batman, Superman, Wonder Woman și Green Lantern. Medicamentele nu mai sunt atât de dezgustătoare, atâta timp când în ele se ascunde o ”super-formulă”. Benzile desenate povestesc istorii reale unde eroii se luptă şi înving cancerul. Acest efort este unul foarte important pentru micii pacienți. Copiii dobândesc cunoștințe, curaj și încredere în propriile forțe – superputerile de care ei au nevoie zilnic.

Super-eroii vin în ajutorul micilor pacienți bolnavi de cancer. PC: buzzfeed.com
Super-eroii vin în ajutorul micilor pacienți bolnavi de cancer. PC: buzzfeed.com

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KC2y3s-MCMs]

Sursa: adweek.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente