Iurie Leancă a meritat pe bună dreptate prima poziție în TOP

Iurie Leancă a meritat pe bună dreptate prima poziție în TOP
Foto: În luna mai, Iurie Leancă a urcat o poziție, astfel de pe locul doi se clasează în vârful TOP-ului celor mai influenți 50 de politicieni ai lunii mai. TOP-ul a fost realizat de Institutul de Analiză și Consultanță Politică ,,Politicon”.

În luna mai, Iurie Leancă a urcat o poziție, astfel de pe locul doi se clasează în vârful TOP-ului celor mai influenți 50 de politicieni ai lunii mai. TOP-ul a fost realizat de Institutul de Analiză și Consultanță Politică ,,Politicon”.

Și până la desemnarea acestuia în fruntea Executivului, opinia publică îl considera drept cel mai echilibrat politician, însă oferindui-se acestă ocazie, Iurie Leancă a demonstrat încă o dată că este demn de prima poziție.

Influența sa asupra deciziilor politice vizibil a crescut în această lună. Orarul vizetelor din agenda de lucru s-a dublat, iar responsabilitățile au crescut o dată cu funcția.Vizibilitatea în sursele media a fost mai mare datorită multiplelor evenimente și acțiuni la care a luat parte, printre ele se numără: mitingul de comemorare consacrat Zilei Victoriei, acțiunile organizate cu ocazia Zilei Europei, participarea la Cursa Olimpică și alte evenimente mediatizate de jurnaliști.

Declarațiile în presă, invitațiile la emisiuni au sporit popularitate noului premier, iar întrevederile cu oficialii străini și vizetele internaționale nu au făcut altceva decât să-i aducă noi perspective politice.

Reamintim că în urma moțiunii de cenzură votate în Parlament a fost demis Guvernul, iar după ce Curtea Constituțională a decis faptul că Vlad Filat nu mai poate candida la funcția de premier, această funcție i-a revenit Ministrului de Externe Iurie Leancă.

Taguri: #Iurie Leanca
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente