Igor Dodon:”Politicienii nu sunt pregătiți pentru un Guvern tehnocrat”

dodon
Foto: Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse. PC actualități.md.

Preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Farit Mukhametshin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova.

Deputatul este de părere că actuala clasă politică nu este pregătită pentru algerea unui nou Guvern tehnocrat. De asemenea, acesta a subliniat că socialiştii nu vor vota pentru Guvernul unei Alianţe monstruoase şi compromise.

În alt context, liderul socialiştilor a pledat împotriva încercărilor unor forţe din Moldova de a împiedica desfăşurarea evenimentelor legate de sărbătorirea Zilei de 9 Mai – Zilei Victoriei, care pentru socialişti întotodeaua va semnifica gloria strămoşilor noştri, a celor care şi-au dat viaţa pentru libertatea şi independenţa Patriei, pentru salvarea popoarelor de sub ocupaţia fascistă.

Amintim că noua alianță se va numi coaliția pro-europenă de guvernare, în acest sens PLDM-ul a început negocierile cu Partidul Democrat, grupul de de reformatori al Partidului Liberal şi deputaţii neafiliaţi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente