Cinci lucruri pe care le fac britanicii atunci când nu sunt online

british-people-watching-kate-middleton-prince-william-royal-wedding1pp_w540_h355
Foto: Ultimul recensământ realizat de World Bank în 2011 a numărat 62,641,000 de locuitori. PC: AFP

Daily Mail a publicat rezultatele unui nou sondaj, care ar putea să lea dea britanicilor un motiv în plus de mândrie.

Englezii sunt cei mai puțin dependenți de socializarea virtuală dintre europeni. Studiile au demonstrat că fiecare supus al reginei petrece în medie o oră pe zi pe Facebook și Twitter combinat. Cercetările au arătat că toată țara ar petrece pe zi 62 de milioane de ore în spațiul virtual, și asta doar la prima vedere pare mult. Ultimul recensământ realizat de World Bank în 2011 a numărat 62,641,000 de locuitori oe insula britanică.

Sondajul reflectă în mare parte rezultatele de pe Facebook și Twitter. Acestea s-au dovedit a fi cele mai populare rețele în rândul britanicilor. Astfel că 60% din respondenți folosesc Facebook, iar 9% Twitter.

Siteul DailyDot a prezentat o listă întreagă de activități care îmbogățesc agenda oamenilor din Marea Britanie atunci când aceștia nu sunt online. Iată cele mai interesante 5 lucruri pe care le fac englezii în schimbul orelor petrecute pe Facebook și Twitter:

#1 Se pregătesc pentru victorine – Londonezii au o slăbiciune pentru jocurile intelectuale. Ziua aceștia se pregătesc în continuu, iar seara se adună într-un pub din vecinătate pentru a răspunde la multe întrebări deocheate. Pe squidoo.com puteți găsi o listă cu10 pub-uri din Londra unde berea bună se bea la o victorină.

#2 Se luptă cu plăcinte – într-un mic sat din Marea Britanie, Kent în luna iunie se organizează un întreg campionat la aruncat cu plăcinte, pe care The Telegraph l-a numit unul din cele mai stranii campionate care au loc în țară. #diez îți recomandă să mergi la începutul verii în Marea Britanie! Aici puteți afla mai multe detalii despre eveniment și chiar să înregistrezi echipa ta.
#3 Sunt în căutarea lui DalekAcesta fiind un ansamblu tehnic care transportă înăutru personajele extraterestre dintr-un serial popular în Marea Britanie ”Doctor Who”. Mașinăria este făcută dintr-un metal ce poartă numele de ”Dalekenium”.
#4 Se plâng pe timpul de afară – Brandwatch.com, un site de monitorizare a rețelelor de socializare, a realizat un sondaj pentru The Telegraph, care a constatat că oamenii din Marea Britanie cel mai des se plâng pe timpul de afară! Doar 4.9% îi despart pe britanici de greci, care sunt următorii în topul celor care nu le place timpul de afară.
#5 Sunt înconjurați de poliție – cine încă nu a auzit de protestele din Marea Britanie să audă! Britanicii se nasc cu spirit rebel, de aceea nu-i liniștești cu una cu două. După cum raportează Guardian implicarea poliției nu este tot timpul legală, atunci când vine vorba de demonstrațiile stradale. Acum este evident că englezii au nevoie de mult timp ca să protesteze, după care se mai judecă cu forțele de ordine. Așa că nu au ei timp să pună like la pozele cu pisici de pe facebook.
Taguri: #europa
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente