Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA
Foto: Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu William H. Moser, Ambasadorul SUA în Republica Moldova.

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu William H. Moser, Ambasadorul SUA în Republica Moldova.

Oficialii au discutat despre situaţia social-politică şi economică din ţară, despre căile de soluționare și depăşire a acesteia.

Cu referire la ultimile evenimente din Parlament, președintele Partidului Socialiștilor a precizat că nu va contesta la Curtea Constituţională sau în structurile europene decizia privind majorarea pragului electoral de la 4 la 6 %. Potrivit lui, cu cât va fi mai înalt pragul de accedere în Parlament, cu atât mai bună va fi mobilizarea și pregătirea partidului şi cu atît mai mulţi deputaţi socialişti vor fi în următorul Parlament.

Legea cu privere la majorarea pragului electoral a fost adoptată la 3 mai de majoritatea parlamentară formată din deputații PCRM și PLDM, care ulterior a fost promulgată de președintele Nicolae Timofti.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente