Semi-finala Eurovisionului și care sunt șansele Alionei Moon

malmo110520134
Foto: Semi-finala concursului Eurovision va avea loc astăzi, 14 mai, la Malmo, Suedia. PC:eurovision.tv

Reprezentanta Moldovei Aliona Moon se va ridica pe scenă astăzi, la propriu și figurat, din orașul Malmo, Suedia. Află care sunt șansele Alionei și ce a pescuit #diez.md din presa internațională.

#1 euronews.com

Euronews deja de câteva săptămâni comentează despre toți cei care vor intra în concurs. Iată că a ajuns și rândul nostru! Și se pare că aceștia au rămas oarecum impresionați. Experților de la euronews le-a plăcut limba în care este interpretată piesa, pe care nu o aud atât de des. Prestația pe scenă a Alionei este una clasică pentru Eurovision, dar din anumite motive, aceștia consideră că piesa ”O mie” este una mult prea tristă ca să câștige.

#2 mirror.co.uk

Cei de la Mirror chiar au permis fanilor să voteze pe site și ”surprize, surprize” Moldova este pe primul loc cu 8 puncte. Cu toate acestea britanicii scriu că Aliona nu are un vocal tocmai deosebit, dar în schimb showul de lumini de pe rochia ei, merită efortul de a privi evoluția artistică, doar cu sunetul la minim.

#3 esckaz.com

În schimb cei de la Esckaz sunt absolut îndrăgostiți de Aliona. Aceștia au avut doar cuvinte de laudă la adresa interpretei, care a ales să poarte o rochie făcută de ea, la deschiderea evenimentului oficial, unde aceasta a fost însoțită de întreaga gașcă. Tot ei ne povestesc și despre noul look al Alionei, care va suferi o metamorfoză pentru evoluția din această seară.

dsc_0064
Aliona Moon la deschiderea oficială a evenimentului Eurovision, alături de alți membri din echipă. PC: eurovision2013.md
moon-look1
Aliona Moon și-a schimbat lookul pentru semi-finala concursului de Eurovision. PC:eurovision2013.md

Noi îi ținem pumnii Alionei! Iar pe tine te vom ține la curent cu ultimile știri de la Eurovision.

P.S. Vrem să-l felicităm și pe Iurii Rîbac, unul din dansatorii Alionei care a devenit tată! Cu siguranță dansul de pe scena din Malmo va di dedicat bebelușului venit pe lume.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente