Româncele de pretudindeni poartă ie pe 24 iunie!

ziua-universala-a-iei
Foto: Sărbătoare Sânzienilor din 24 iunie, va deveni Ziua Internațională a ielor. PC: La Blouse Roumaine

De Ziua Sânzienelor grupul de inițiativă din România ”La Blouse Roumanie” inițiază o campanie de promovare a iei prin toată lumea. Află cum poți și tu contribui la acest eveniment cultural.

Pe la sfârșitul lunii iunie avem noi românii o sărbătoare mai puțin cunoscută, mai puțin practicată. Ziua Sânzienelor, 24 iunie, este ziua care are toate șansele să devină o sărbătoare internațională pentru româncele de pretutindeni. Grupul de inițiativă ”La Blouse Roumanie” organizează un ”flashmob” a ielor de pe ce cele cinci continente.

Tot ce trebuie să faci este pe 24 iunie să te îmbraci într-o ie și să postezi fotografia pe rețelele de socializare, indiferent care sunt acestea. Simplu ca ”bună ziua!”.  ”La Blouse Roumanie” de asemenea te încurajează să le trimiți toate ideile care îți vin în cap, legate de acest eveniment: idei de afișe, grafică și mesaje, la adresa de email [email protected].

Iar până vine luna iunie puteți face o repetiție pe 17 mai, a.c. Revista ”ONE” din România organizează un eveniment aparte, tot de promovarea a iei ”Iac-așa e ia mea!” susținută de multe vedete de peste Prut, printre care și jurnalista Andreea Esca.

Andreea Esca promovează evenimentul ”Iac-așa e IA mea!” din data de 17 mai a.c. PC:one.ro
Andreea Esca promovează evenimentul ”Iac-așa e IA mea!” din data de 17 mai a.c. PC:one.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente