(foto) Biciuită în numele creației?

o-angela-su-570
Foto: 39 de fragmente au fost ”biciuite” pe spinarea artistei Angela Su. PC: angela-su.blogspot.com

Unul din cele mai contemporane tatuaje pe care probabil l-ai văzut vreodată. Sunt 39 de fragmente de rugăciune tatuate fără cerneală pe spatele artistei Angela Su.

Nu oricine s-ar încumeta să-și facă un tatuaj fără cerneală, dar mai ales dacă acestea sunt 39 de fragmente de rugăciune care i-au forma unor urme de bici, lăsate pe spinare. Dar se pare că s-a găsit artistul care este gata să treacă peste durere și scepticism pentru a promova în continuare crezul său pentru puterea performace-ului adevărat. Angela Su este creatoarea lucrării ”The Hartford Girl”, care se află nici departe, nici aproape, chiar pe spatele ei.

Potrivit ”Japan Times”, pozele artistei sunt o exercitare dureroasă, menită să semene cu experiențele pe care le-a primit lui Iisus Hristos. Opera de artă poate fi admirată în prezent la expoziția “Hong Kong Eye”, dedicată lucrărilor a 24 de artiști contemporani din Hong Kong.

Prin proiectul său, Angela Su urmărește să dezvolte problema practicilor de auto-mutilare în cultura noastră, de la simple tatuaje  până la operațiile care modifică corpul. Pe blogul său, artista oferă detalii tulburătoare ale procesului de creare a tatuajului.

1
Tatuajul conține 39 de fragmente de rugăciuni. PC: angela-su.blogspot.com
2
Detaliu din tatuajul Angelei Su. PC: angela-su.blogspot.com
3
Lucrarea are denumirea de ”The Hartford Girl” și este expus în cadrul unei expoziții la Hong-Kong, China. PC: angela-su.blogspot.com

Sursa: huffingtonpost.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente