(video) Twitter îți spune când copilul tău a făcut pipi

huggies_tweetpee
Foto: Detectorul care te ajută să afli când e timpul să schimbi scutecul. PC:adweek.com

Ești un părinte grijuliu, dar vrei să reușești mai multe lucruri odată și să nu te desparți de rețelele de socializare? Atunci twitter îți vine în ajutor. Află ce aplicație îți ”ciripește” când copilul tău a făcut pipi.

Atunci când produsele devin tot mai inovatoare, marketingul trebuie să țină pasul cu campanii pe măsuă. Mămici și tătici, bunei și bunici, și voi surori și frați mai mari, faceți cunoștință cu ”Huggies TweetPee” – un mic senzor de la agenția Ogilvy Brazilia, care poate deveni următorul gadget indispensabil în orice familie. Acesta este atașat de scutecul bebelușului, se sincronizează cu o aplicație de pe telefonul mobil și îți ”ciripește” pe Twitter ori de câte ori se detectează pipi (un nivel mai mare de umiditate în scutecul bebelușului).

Aplicația este perfectă pentru cei care sunt mereu prinși între mai multe treburi prin gospodărie, dar mereu au la îndemână un telefon. De asemenea, aplicația ține evidența numărului de scutece și alertelor pe care le primești. Iată și videoul de la agenția Ogilvy Brazil:

Sursa: adweek.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente